Breathwork Masterclass - Coaches - Niels Scholten

Profile

Mijn naam is Niels Scholten en mijn eigen pad van burn-out en depressie heeft geleid tot de trainer/coach die ik nu ben. Ik leefde lange tijd onbewust met alle gevolgen van dien, waarbij voor mij de depressie het "dieptepunt" was. Dit was het punt waarop ik met mezelf aan de slag ging door middel van een zeer helpend coachprogramma. Door dit programma kwam ik al snel in aanraking met ademwerk en koudetraining. In eerste instantie als deelnemer, maar ik merkte al snel dat ik hier meer mee wilde. Eenmaal op het pad van zelfontwikkeling is er geen weg terug en ben blij toe. Inmiddels werk ik al een aantal jaren als coach waarin ik mensen begeleid op verschillende vlakken, maar daarin heeft de adem een belangrijke rol en ligt voor mij de basis van mijn coaching.

 

Door te werken met de adem, te werken met je eigen adem, kom je meer in contact met jezelf. Door meer in contact te komen met jezelf krijg je meer zicht op jezelf en waar voor jou eventuele pijnpunten liggen, maar je krijgt ook de tools om daarin zelf te schakelen. De adem is veelomvattend, dat maakt het lastig om het te bevatten, zo ook in woorden. Het geeft voor mij ook aan hoe belangrijk de adem is in ons leven en dat we onszelf hierin kunnen verrijken.

 

Wil je meer weten over mij of wat ik voor je kan betekenen? Bekijk mijn website of neem via een andere weg contact met me op.

Expertise

Burnout, Depression, Emotional work, Fear and anxiety, PTSS, Transformations, Trauma release
working-image

Education

Opleiding Methode Beter ademenĀ®
Masterfull Breath Coach
B-Mind Ademcoach Opleiding
B-Mind Ademcoach specialisatie (Trauma Release)
Instructuur Koudetraining & Winterzwemmen