Breathwork Masterclass - Coaches - Madelief Weijters

Profile

Stap (weer) in je Oerkracht.

Dat is waar ik je in mijn praktijk bij begeleid. Door middel van je adem, je lijf en je brein.

Ademwerk, ontspannend of juist activerend, afgestemd op jouw (hulp)vraag of behoefte.
Breinwerk, NLP en Hypnose, om oude patronen of overtuigingen te doorbreken of juist nieuwe te installeren
Lichaamswerk, beweging, buiten in de natuur, (op-z'n-kop)yoga.

Alle drie gericht op het ontdekken van nieuwe perspectieven en je weg naar je Oerkracht (terug)vinden. Soms werk ik met 1 van deze 3 pijlers, maar vaker stroomt het organisch naar een combinatie van deze invalshoeken. 

Oerkracht is in eerste instantie misschien een ongrijpbare kreet, dus ik deel graag mijn eigen interpretatie. En het magische van zoiets als Oerkracht, dat ervaart iedereen op z'n eigen manier. Het is dus nooit persé de bedoeling dat iets gekopieerd moet worden. 

Voor mij is Oerkracht een weten, een voelen dat ik leef vanuit mijn innerlijke Bruistabletje, het is bij mij vaak ook een letterlijke fysieke prikkel die ik daarbij ervaar, alsof er iets in me bruist als ik op de goede weg ben. Er borrelt, er kietelt iets. Het leven. Voor mij hoort daar vervolgens ook impulsiviteit en creativiteit bij, voel ik die JA? Dan ga/ doe ik NU! En dan vind ik hoe dan ook een manier. En die impulsiviteit betekent voor mij weer: ontdekken, spelen, genieten. 

Op moeilijke momenten betekent m'n Oerkracht voor mij een basisvertrouwen dat ik mezelf kan dragen, dat is voornamelijk een emotioneel-mentaal proces. En op de donkerste momenten dat dat vertrouwen niet voorop loopt, of misschien zelfs onvindbaar lijkt, in ieder geval een 'weten' dat dat vertrouwen niet verdwenen is. Meer op spiritueel niveau.

Wat betekent Oerkracht voor jou, of heb je nog geen idee? Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw reis en kijk ernaar uit om jou daarbij te begeleiden.

Om meer Oerkracht te ervaren is het ontzettend bevrijdend om oude patronen en overuitingen te doorbreken, daarom werk ik in mijn praktijk veel met trauma-release dmv regressie en delenwerk, waarbij de adem prachtig kan ondersteunen. Of juist met adembevrijding, waarbij juist hypnotische tools kunnen komen kijken. Speelsheid, humor en beweging speelt hier een grote rol. 

Jou in jouw kracht zien stappen is een groot cadeau, ben jij klaar voor de stap?

Ik zie je graag, Madelief

SIDENOTE: ook buiten de Oerkracht-trajecten ben ik uiteraard te boeken voor adem/ hypnose sessies of yogalessen, altijd afgestemd op jouw hulpvraag!

Expertise

Emotional work, Fear and anxiety, Trauma release, Yoga teacher

Education

Voor ik me in deze wonderlijke wereld begaf, was ik docent Nederlands (afgestudeerd 2009) en heb ik jaren voor de klas gestaan. Het staan voor groepen, en studenten begeleiden in hun (leer)proces, helemaal goud! 

Daarna heb ik 8 jaar mijn eigen horeca-zaak in Tilburg gehad. Te gekke ervaring als mensen dagelijks bij je over de vloer komen, omdat je een warme, open omgeving weet te creëren.

In 2020 begonnen met m'n eerste cursussen tot Breathcoach en trapeze yoga instructeur, in eerste instantie voor m'n eigen ontwikkeling en interesse, maar dit groeide al snel uit tot m'n bedrijf "De werkplaats voor body en soul" op Texel. Inmiddels ook werkzaam in Brabant.

Hieronder de relevante opleidingen op een rijtje:

ADEM:

Breathcoach course, Lucas Rockwood Yogabody 2020

Breatwork masterclasses level 1, Kasper van der Meulen, nov 2022
Breathwork masterclasses level 2, Kasper van der Meulen, jan 2023
Breathwork masterclasses level 3, Kasper van der Meulen, apr 2023

HYPNOSE:

Hypno practioner level 1 - HIN Hypnose Instituut Nederland, apr 2021
Hypno masterpractioner level 2 - HIN Hypnose Instituut Nederland, maart 2022
Hypno hypnotherapeut level 3 - HIN Hypnose Instituut Nederland, jan 2023

Masterclass Stoppen met Roken - Martijn Regelink, dec 2022
Masterclass Powerhypnose - Joris Waayer, nov 2022

YOGA:

Gravity yoga teacher, Yogabody, 2020
Trapeze yoga instructeut, Yogabody, 2020

Feet-Up yoga instructeur, FeetUp, mei 2023a